خرید بیل تراکتور

بیل جلو تراکتور

یکی از مهم ‌ترین ماشین های کشاورزی، تراکتور است. اما این ماشین بدون استفاده از وسایلی جانبی و اجزای ترکیبی، کاربرد چندانی ندارد. به این خاطر کشاورزان برای خاک برداری، گودبرداری، طراحی زمین، جابجایی، حمل مواد و از بین بردن موانع مختلف، از بیل جلو تراکتور استفاده می‌ کنند.

بیل جلو تراکتور لودری که به آن فرانت لودر (front loader) نیز می گویند، یکی از متعلقات کشاورزی، راهسازی، دامداری و صنایع دیگر است که با اتصال به جلوی تراکتور می تواند عملیات جابجایی را انجام دهد. بیل جلوی تراکتور دارای اجزای مختلفی مثل جک بیل جلو، لودر، لیور بیل، شاسی، باکت، شیلنگ، بازو، پمپ هیدرولیک و غیره می باشد. در تراکتورهایی که توان هیدرولیک آن ها کم است، از بیل جلو تراکتور استفاده می کنند، به این علت که قدرت پایین آن باعث کاهش سرعت می شود.

بیل جلو تراکتور در دو مدل 3 جک و 4 جک تولید می شود که می‌توان روی تراکتورهایی مثل تراکتور رومانی، تراکتور فرگوسن 285 تک دیفرانسیل، تراکتور فرگوسن 285 جفت دیفرانسیل، تراکتور 299 فرگوسن و تراکتور فرگوسن 475 – 485-800 نصب شود. کارایی بیل لودری جلو تراکتور وابسته به توان این ماشین است. به عنوان مثال در بعضی از تراکتورها چون توان هیدرولیکی مورد نیاز را برای حرکت بیل نداشته و باعث افت سرعت حرکت بیل می‌شوند، در صورت نیاز به بیل جلو تراکتور، بایست از پمپ هیدرولیکی جداگانه‌ای استفاده کرد.

تفاوت بیل جلو تراکتور 3 جک و 4 جک

تفاوت عینی بین بیل جلو تراکتور 3 جک و 4 جک، تعداد جک های آن هاست. جک های موجود در بیل جلو تراکتور مربوط به باکت و بوم است. تمامی بوم‌ها دو جک دارند، اما باکت ممکن است یکی و یا دوتا جک داشته باشد. در صورتی که یک جک داشته باشد، با دو جک بوم، جمعا سه جک خواهد شد و به آن بیل جلو تراکتور 3 جک می گویند؛ و اگر باکت دوجک داشته باشد، با دو جک بوم، جمعا ۴جک خواهد شد و بیل جلو تراکتور، ۴جک نامیده می شود.

تفاوت در تعداد جک چه تاثیری بر کارکرد بیل جلو تراکتور دارد؟

در نوع سه جک، به دلیل اینکه باکت یک جک دارد، برای بازوبسته شدن جک آن روغن کمتری در مقایسه با دو جک (در نوع 4 جک) نیاز است، بنابراین باز و بسته شدن آن با سرعت بیشتری انجام می شود. درصورتی که در نوع 4 جک با وجود 2 جک برای باکت، حجم روغن بیشتری نیاز خواهد داشت و سرعت بازوبسته شدن باکت کمتر خواهد بود.

به همین نسبت که سرعت باکت 4 جک، کمتر از نوع 3 جک است، قدرت آن نیز بیشتر است. با توجه به همین موضوع  برای کارهای سنگین، از بیل جلو تراکتور 4 جک استفاده می‌شود. قابل توجه است که برای کارهای سنگین تر از تراکتورهای نیرومند و قوی تر استفاده می شود و بهتر است تراکتور جفت دیفرانسیل باشد.

 

در نوع 3 جک به این خاطر اینکه نیروی جک به یک نقطه وارد می شود، احتمال این وجود دارد که باکت در صورت فشار زیاد کج شود؛ اما در نوع 4 جک، چون دو جک در دو نقطه به باکت نیرو وارد می کنند، فشار وارد شده تقسیم می شود و احتمال کج شدن باکت بسیار کمتر است.

ویژگی های بیل جلو تراکتور

در زمان خرید بیل تراکتور باید بدانید که بیل تراکتور چه ویژگی هایی دارد. ویژگی های بیل تراکتور لودری عبارتند از:

  • اندازه بارگیری: بیل جلو تراکتور  دارای ظرفیتی برای بارگیری مواد است که می تواند متفاوت باشد. این ویژگی نشان می دهد که ظرفیت بارگیری بیل لودری چقدر است و اندازه حجم موادی است که می‌ تواند بارگیری کند را بیان می کند.
  • توان موتور: قدرت و توان موتور بیل تراکتور لودری تأثیر زیادی بر کارایی و عملکرد دستگاه دارد.
  • ارتفاع بالابری و دستگاه‌ های پیوسته: این ویژگی ارتفاعی که بیل لودری می‌تواند بارگیری کند تا آن اندازه بالا رود را نشان می دهد. منظور از دستگاه‌ های پیوسته هم گونه‌ های مختلفی از ابزارهای بارگیری است.
  • نوع تراکتور: بیل جلو تراکتور ممکن است به صورت متصل به تراکتور و یا جدا از آن باشد. ابعاد و توان تراکتور نیز می‌تواند در عملکرد بیل جلو تراکتور تاثیر داشته باشد.
  • برند و کیفیت ساخت: برند و کیفیت ساخت بیل لودری نیز می‌تواند در عملکرد و دوام دستگاه تأثیرگذار باشد.
  • وضعیت فنی و ظاهری: وضعیت فنی و ظاهری بیل جلو تراکتور جزو مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، چراکه می تواند نشان ‌دهنده کیفیت و عملکرد دستگاه باشد.

عوامل موثر بر قیمت بیل جلو تراکتور

برخی از عواملی که می توانند بر قیمت بیل جلو تراکتور لودری تاثیر بگذارند عبارتند از میزان ظرفیت بارگیری بیل لودری، قدرت موتور، ویژگی‌های ارتفاع بالابری و دستگاه‌های پیوسته، نوع تراکتور (ابعاد و توان آنها)، برند و کیفیت ساخت ماشین، سال ساخت، وضعیت ظاهری و فنی.

 

به طور کلی، قیمت بیل جلو تراکتور با افزایش اندازه ظرفیت،قدرت و توان، ویژگی‌ های اضافی دستگاه، و همچنین با افزایش کیفیت ساخت و تولید توسط برندهای مطرح، افزایش می‌ یابد. از طرف دیگر، وضعیت فنی و سال ساخت نیز می‌تواند بر قیمت تأثیرگذار باشد. قیمت بیل جلو تراکتور دست دوم نیز بر اساس تعداد سال استفاده شده و وضعیف ظاهری و فنی آن متغییر است.

نکات ایمنی کار با بیل جلو تراکتور

بعد از خرید بیل تراکتور قابل توجه است که برای استفاده صحیح از آن باید نکاتی را رعایت کنید. برخی از توصیه های ایمنی کار با بیل جلو تراکتور را در ادامه شرح داده ایم:

  • قبل از اینکه از بیل جلو استفاده کنید مطمعن شوید که تمامی پیچ ها و اتصالات آن محکم و بدون ایراد هستند
  • هنگامی که باکت بیل در خاک قرار دارد و تراکتور به سمت جلو در حال حرکت است، اصلا و به هیچ عنوان فرمان تراکتور را نچرخانید
  • بهتر است همیشه از روغن های هیدرولیکی استاندارد استفاده کنید
  • روغن هیدرولیکی که از آن استفاده می کنید باید فاقد هرگونه آلودگی باشد
  • زمانی که به باکت بیل رو به جلو نیرو وارد می کنید، باید حداقل 2/3 از عرض باکت درگیر باشد
  • هنگامی که در مسافت های طولانی بار جابه جا می کنید، حداقل فاصله باکت از زمین باید حدود 40 سانتی متر باشد
  • هر 80 ساعت یک بار که با بیل کار می شود، باید مفاصل به طور کامل گریس کاری شوند
  • بعد از هر 200 ساعتی که با بیل کار می کنید، فیلتر روغن درون مخزن را بیرون بیاورید و با گازوییل یا نفت شست و شو دهید

برای مشاوره در مورد محصولات و خرید با ما تماس بگیرید

قیمت بیل بکهو پشت تراکتوری